Visa Card aanvragen

Hier kan je de verschillende Visa Cards met elkaar vergelijken, reviews lezen en aanvragen. Het aanvragen van een Visa Card kan heel makkelijk en snel online. Hieronder zie je de Visa creditcards die het populairst onder andere bezoekers van creditcardgids.nl.

1 Knab Visa Creditcard

Knab Visa Creditcard

Knab Visa Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
2 Visa World Card Platinum

Visa World Card Platinum

Visa World Card Platinum Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
3 Visa World Card Business Gold

Visa World Card Business Gold

Visa World Card Business Gold Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
4 Visa World Card

Visa World Card

Visa World Card Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
5 ANWB Visa Card Classic

ANWB Visa Card Classic

ANWB Visa Classic Card Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
6 ASN Bank Creditcard

ASN Bank Creditcard

ASN Bank Visa Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
7 ANWB Visa Silver Card

ANWB Visa Silver Card

ANWB Visa Silver Card Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
8 Visa World Panda Card

Visa World Panda Card

Visa World Panda Card Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
9 ANWB Visa Gold Card

ANWB Visa Gold Card

ANWB Visa Gold Card Creditcard + gratis tweede kaart
Toevoegen aan vergelijken
10 Visa World Card Gold

Visa World Card Gold

Visa World Card Gold Creditcard + gratis tweede kaart
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Wat is een Visa Card

Een Visa card is een creditcard uitgegeven door de creditcardmaatschappij Visa. Visa is de grootste creditcardmaatschappij ter wereld, en dat merk je ook aan de kaart. Zo kan je in meer dan 200 landen met de kaart betalen op zo’n 46 miljoen locaties. Dat zijn winkels, hotels, restaurants of bijvoorbeeld webshops. Ook in Nederland kan je op heel veel locaties gebruik maken van je Visa creditcard.

 

In Nederland zijn we natuurlijk gewend om te betalen met de pinpas. In het buitenland wil dit wel eens anders zijn. Daar betaalt men vaak met een creditcard. Een Visa Card is dan een uitstekende keuze, omdat die overal ter wereld wel geaccepteerd wordt als betaalmiddel.

 

Verder heb je ook nog vele andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan kortingen en verzekeringen. Bijvoorbeeld verzekering tegen diefstal, verlies of schade aan de producten die je hebt betaald met je Visa creditcard.

Wanneer kan ik een Visa creditcard aanvragen?

Om voor een Visa creditcard in aanmerking te komen, moet je aan een aantal eisen voldoen. Het is vooral van belang dat je een netto inkomen hebt van minimaal €1.150,- per maand. Meer is natuurlijk prima, maar dat is de minimum eis. Verder is het van belang dat je geen betalingsachterstanden hebt, minimaal 18 jaar oud bent en in Nederland woont.

 

Heb je een negatieve BKR registratie? Dan kom je niet in aanmerking voor een creditcard, ook niet bij Visa. In dat geval zou je kunnen kijken naar een prepaid creditcard.

Vergelijken van Visa creditcards

Je kan een creditcard van Visa in vele vormen aanvragen. In bovenstaande lijst zie je bijvoorbeeld al veel verschillende opties. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een kaart van Visa zelf, zoals de vaak gekozen Visa World Card. Is het bestedingslimiet niet voldoende voor je, dan kan je ook kijken naar bijvoorbeeld de Visa Gold Card.

 

Naast kaarten van Visa zelf, zijn er ook andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een ANWB Visa Card. Die is handig voor leden van de ANWB bijvoorbeeld. 

 

Op de pagina’s van de creditcards is het mogelijk om ze aan de vergelijking toe te voegen. Doe dit met meerdere kaarten, en je kan de kaarten met elkaar vergelijken. Zo kan je de beste creditcard voor jou situatie aanvragen.

Visa card bij je huidige bankrekening

Waar je ook nog voor kan kiezen, is om een creditcard bij je bankrekening aan te vragen. Zo kan je een Visa Card aanvragen bij de ASN Bank of bij Knab.

 

Een voordeel hiervan is dat de jaarlijkse kosten vaak wat lager zijn. Nadeel is echter dat je de kaart alleen kan koppelen aan de rekening van die bank. Zo kan je dus niet een Knab creditcard aanvragen als je een ING rekening hebt, dat werkt niet. Als je bij Visa zelf een kaart aanvraagt, dan ben je niet afhankelijk van een bank waar je al een rekeningnummer hebt.

Verified by Visa voor online

In een veilige omgeving online betalen en shoppen gebeurt met Verified by Visa. Zo maakt Visa online betalen veiliger. Het doel hiervan is om online betalingen net zo veilig te maken als betalingen die je in een winkel van steen doet.

 

Zelf zal je overigens niet veel merken van het systeem, dat doet op de achtergrond zijn ding. Dit doen ze om bijvoorbeeld je identiteit te bevestigen, zodat je niet te maken hebt met creditcardfraude. Als je een ongebruikelijk grote aankoop doet of via een nieuw apparaat de betaling doet, dan zal Verified by Visa extra informatie opvragen bij bijvoorbeeld je bank. Zo is er een extra beveiligingslaag om fraude met creditcards tegen te gaan.

Over Visa

Visa is dus een creditcardmaatschappij. De grootste ter wereld zelfs, met de meeste klanten wereldwijd. Zelf geeft het geen creditcards uit. De creditcards van Visa in Nederland worden grotendeels door het International Cards Services (ICS) uitgegeven. 
 

Betalen met een Visa creditcard loopt over het betaalnetwerk VisaNet. Dit netwerk verwerkt zo’n 65.000 transacties per seconde in meer dan 200 landen en meer dan 160 valuta.

Verder is Visa ook bekend als sponsor van bijvoorbeeld de Olympische en Paralympische Spelen.

 

Visa Card aanvragen? In bovenstaand overzicht vind je de kredietkaarten van Visa die je in Nederland kan verkrijgen. Vergelijk ze met elkaar, en vraag de kaart aan die bij jou past.

Creditcardgids.nl
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0