Mastercard aanvragen

Vergelijk Mastercards hier met elkaar en vraag gelijk aan. Online aanvragen van een Mastercard gaat makkelijk en snel.

1 Rabo GoldCard

Rabo GoldCard

Rabo GoldCard
Toevoegen aan vergelijken
Populair 2 Mastercard Classic

Mastercard Classic

Mastercard Classic
Toevoegen aan vergelijken
3 Bunq Green Card

Bunq Green Card

Bunq Green Card, plant bomen met je aankopen
Toevoegen aan vergelijken
4 Bunq Travel Card

Bunq Travel Card

Bunq Travel Card, voordelig creditcard voor reizigers
Toevoegen aan vergelijken
5 N26 Metal

N26 Metal

N26 Metal Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
6 ING Creditcard

ING Creditcard

ING Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
7 Mastercard Black

Mastercard Black

Mastercard Black creditcard, meeste luxe Mastercard
Toevoegen aan vergelijken
8 Viabuy Mastercard

Viabuy Mastercard

Viabuy Prepaid Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
9 N26 You

N26 You

N26 You Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
10 ABN AMRO Creditcard

ABN AMRO Creditcard

ABN AMRO Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
11 N26 Business You

N26 Business You

N26 Business You Creditcard, een betaalde creditcard voor ondernemers.
Toevoegen aan vergelijken
12 RaboCard Creditcard

RaboCard Creditcard

Rabobank RaboCard Creditcard
Toevoegen aan vergelijken
Toon volgende

Voor wie is de Mastercard geschikt?

Iedereen in Nederland kan in principe een Mastercard aanvragen. Je moet eigenlijk alleen 18 jaar of ouder zijn en een inkomen hebben.

 

In Nederland is een veel geaccepteerd betaalmiddel iDeal en pinnen in een winkel. In het buitenland is dat vaak de creditcard. Een Mastercard aanvragen is handig als je bijvoorbeeld op vakantie naar het buitenland gaat, online winkelt of gewoon met een creditcard wilt betalen. In Nederland zijn er ook voldoende plekken waar je met een Mastercard kan betalen. Bijvoorbeeld in tankstations, restaurants, winkels, parkeren of hotels. Wereldwijd zijn er zo’n 27 miljoen acceptatiepunten.

 

Er zijn verschillende soorten Mastercards, waar het grootste verschil het bestedingslimiet van is. Heb je een Mastercard nodig voor relatief kleine uitgaven per maand, dan is bijvoorbeeld de Mastercard Classic al vaak een geschikte kaart. Als je graag een hoger bestedingslimiet hebt, is een Mastercard Gold misschien beter voor je. Die komt met meer extra’s, maar kost daardoor ook wel wat meer.

Vereisten aanvragen Mastercard

Om een Mastercard aan te vragen moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

 

  1. Je bent 18 jaar of ouder
  2. Je hebt een inkomen van minimaal 1150 euro netto per maandag
  3. Je hebt een woonadres in Nederland

 

Daarnaast mag je ook geen negatieve BKR-notering hebben.

Indien je niet aan die voorwaarden voldoet, maar toch graag een creditcard wilt hebben, kan je eens kijken naar prepaid creditcards.

 

Over Mastercard

Mastercard is een Amerikaans bedrijf en internationaal actief met de bekende creditcards. In Nederland worden die uitgegeven door het International Card Services (ICS).

 

Een Mastercard aanvragen is tegenwoordig helemaal niet meer zo duur. De Classic kaart is voor een laag bedrag per jaar te verkrijgen. Daarmee is het een erg interessante kaart om te hebben als Nederlander, naast de veelgebruikte pinpas.

Waarom Mastercard aanvragen

Mastercard is een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel, en behoort samen met Visa tot de grootste creditcardmaatschappij ter wereld. Je kan dus overal (ook in Nederland) betalen met deze kaart. Dat zorgt natuurlijk voor een groot betaalgemak.

 

Met een Mastercard ben je verder ook goed bescherm tegen bijvoorbeeld schade of diefstal. Ook zijn er nog talloze andere verzekeringen die je met een creditcard kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan een bagageverzekering of een vluchtvertragingsverzekering.

 

In Nederland is Mastercard naar schatting de grootste creditcardmaatschappij. Dat komt omdat ze net wat goedkoper zijn dan Visa, en American Express is eerder voor hogere inkomens geschikt.

Hoe werkt de Mastercard?

Mastercard werkt eigenlijk zoals elke andere creditcard ook werkt. Als je met zo’n kaart betaalt, dan worden alle uitgaven in een maand bij elkaar opgeteld en aan het einde van de maand verrekend.

 

Deze rekening moet je altijd wel op tijd betalen, anders krijg je te maken met hoge rentes. Vaak is dit betalen geen probleem, omdat er een inkomenscheck is gedaan zodat ze weten hoeveel je uit kan geven zonder in de problemen te komen.

Mastercard vergelijken

Er zijn veel verschillende soorten Mastercards verkrijgbaar. De populairste is de Mastercard Classic.

 

Weet je nou niet zo goed welke kaart je moet hebben? Als je op de kaarten in bovenstaande tabel klikt, ga je naar de pagina met informatie over de kaart. Daar kan je ze toevoegen aan de vergelijking. Op die manier kan je ze goed met elkaar vergelijken. Zo zie je onderlinge verschillen, en kan je een beter keuze maken. Bijvoorbeeld aan de hand van de jaarlijkse bijdrage, het bestedingslimiet of de aanvullende verzekeringen.

Creditcardgids.nl
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0