Mastercard Black

Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

Mastercard Black creditcard, meeste luxe Mastercard

Beschrijving

De Mastercard Black creditcard is de meest luxe creditcard van Mastercard. Vooral op het gebied van service is deze kaart een aanrader. Je kan terecht met je vragen op elk moment van de dag, op elke locatie ter wereld. Met de Mastercard Black heb je toegang tot een persoonlijke assistent. Deze assistent kan je inschakelen als je bijvoorbeeld een hotel moet reserveren, een vliegticket wilt boeken of gewoon een vraag hebt.

Services Mastercard Black

Met de Mastercard Black heb je toegang tot een divers aantal services die Mastercard biedt.

Zo kan je gebruik maken van de Global Service. Dit houdt in dat je een beroep kan doen op een wereldwijd netwerk van gratis telefoonnummers. Ook is er de Hotelservice. Daarmee kan je telefonisch een kamer boeken. Annuleren is gratis en je bent niet gebonden aan een vaste inchecktijd. Dan de Conciërge Service, waarmee je 24/7 in contact gebracht kan worden met een persoonlijke assistent. Deze helpt je met talloze dingen. Alleen daarom kan het aanvragen van een Mastercard Black interessant zijn.

Naast die telefoonnummers die je kan bellen, heb je ook toegang tot ruim 1000 VIP lounges van vliegvelden in 75 landen. Ideaal als je veel reist. Het maakt hier ook niet uit met welke maatschappij je vliegt.

Andere voordelen

De services zijn wel wat de Mastercard Black onderscheidt van de concurrentie. Maar er zijn natuurlijk nog een aantal andere voordelen van deze kaart.

Zo is een extra creditcard te verkrijgen voor bijna de helft van de prijs van de eerste (124 om 204 euro). Ook qua verzekeringen biedt de Mastercard Black ruime voorwaarden. Met de aankoopverzekering ben je voor 365 dagen verzekerd, er is een uitgebreide reisverzekering (met aansprakelijkheids-, annulerings-, bagage-, en vluchtvertragingsverzekering) en is er een aflevergarantie.

Ook krijg je rente bij een spaarsaldo van minimaal 500 euro en kan je Air Miles sparen met de kaart. Meer specificaties zie je in de tabel hieronder.

Extra informatie

Specificaties: Mastercard Black

Jaarlijkse bijdrage

€ 204

Maandelijks bestedingslimiet

€ 5.000

Min. netto inkomen

€ 1.250

Max. geldopname per dag

€ 3.000

Geldopname kosten

1% tot 1,50 euro, 4% bij negatief saldo

Wisselkoersopslag

2%

Boete voor te laat betalen

n.v.t.

Rente gespreid betalen

14%

Maximale kaarten

1 stuk

BKR toetsing

Ja

Pincode zelf bepalen

Ja

Aankoopverzekering

365 dagen

Annuleringsverzekering

Ja

Rechtsbijstandverzekering

Nee

Reisverzekering

Ja

Maatschappij

Mastercard

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Mastercard Black”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Creditcardgids.nl
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0