Knab AMEX Green Card

Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

Knab American Express Green Card creditcard.

Beschrijving

De Knab AMEX Green Card is een interessante kaart voor mensen die een rekening hebben geopend bij Knab en graag snel een creditcard willen aanvragen. American Express staat vooral bekend om de uitstekende klantenservice, maar ook om de voordelen en makkelijke betaling die je met een creditcard ervaart. Als klant van Knab is de Knab AMEX Green Card een goede optie, omdat je niet lang hoeft te wachten op de aanvraag van een American Express creditcard. Betaal wereldwijd veilig online, ontvang 100% bescherming tegen fraude en diefstal en spaar automatisch voor reizen of andere cadeau’s.

Knab AMEX Green Card mogelijkheden

Het grootste voordeel van de Knab AMEX Green Card is dat je aankopen verzekerd zijn tegen schade en diefstal. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met een vast bestedingslimiet. Bij American Express heb je altijd een persoonlijk bestedingslimiet, afgesteld op jouw persoonlijk profiel en uitgavenpatroon. Dit bedrag betaal je maandelijks zonder rente in één keer terug.

De Green Card is ook ideaal voor mensen die met enige regelmaat op reis zijn en zich niet druk willen maken om de verzekering. Met deze kaart heb je een reisongevallenverzekering tot €150.000 en ben je daarnaast verzekerd tegen reisongemakken zoals vertraging van bagage of vluchtvertraging.

Wanneer je zzp’er bent of als MKB-onderneming medewerkers in dienst hebt die regelmatig naar het buitenland gaan voor zaken is de Business Green Card van American Express een betere optie. Bij deze kaart heb je meer inzicht in de uitgaven en de transacties. De Knab AMEX Green Card is vooral voor mensen die frequent in het buitenland zitten en graag goed verzekerd willen zijn.

Voordelen Knab AMEX Green Card

Een Knab AMEX Green Card heeft nog een aantal andere voordelen. Met deze kaart spaar je bij iedere uitgave punten. Spaar deze punten op en wissel ze in voor een diner, hotelovernachting, cadeau of iets anders. Je kunt de punten ook inwisselen om aankopen te betalen met de creditcard.

Extra informatie

Specificaties: Knab AMEX Green Card

Jaarlijkse bijdrage

€ 60

Maandelijks bestedingslimiet

n.v.t.

Min. netto inkomen

€ 1.654

Max. geldopname per dag

n.v.t.

Geldopname kosten

3,5%

Wisselkoersopslag

2,5%

Boete voor te laat betalen

2,5%

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Maximale kaarten

1 stuk

BKR toetsing

Ja

Pincode zelf bepalen

Ja

Aankoopverzekering

n.v.t.

Annuleringsverzekering

Nee

Rechtsbijstandverzekering

Nee

Reisverzekering

Ja

Maatschappij

American Express

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Knab AMEX Green Card”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Creditcardgids.nl
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0