American Express Gold

Toevoegen aan vergelijken
Uw recensie toevoegen

American Express Gold creditcard.

Beschrijving

De American Express Gold kaart kent veel voordeel voor frequente reizigers. In de eerste plaats ga je altijd goed verzekerd op reis. Daarnaast profiteer je van hotelvoordelen en de verzekering van je aankopen met deze kaart. Je hebt, net als bij de andere kaarten van American Express, geen vast, maar een persoonlijk bestedingslimiet. Wanneer je regelmatig in het buitenland bent is de Gold creditcard een goede keuze. Voor zakelijk gebruik is er de Business Gold Card.

American Express Gold services

De belangrijkste services die American Express met de Gold creditcard biedt zijn de aanvullende verzekeringen. Hiermee verzeker je jouw reis en kun je onbezorgd je vakantie vieren. Er wordt onder andere tot €1.500.000 voor medische kosten gedekt en tot €4.500 voor annulering of uitstel van een reis.

Je maakt met deze kaart ook gebruik van de Geld-Terug-Garantie. Wil je binnen 90 dagen een aankoop terugbrengen, maar de winkel gaat hier niet mee akkoord, krijg je het aankoopbedrag terug; tot €400 per claim. Daarnaast spaar je met je kaart voor kortingen en luxe extra’s, zoals de toegang tot presales van concerten of korting bij een luxe hotel of resort. Voor iedere euro die je met de kaart betaalt, krijgt je 1,2 punt. De voordelen op een rij:

  • Goede reisverzekering
  • Geld-Terug-Garantie
  • Sparen voor kortingen

De American Express Gold kaart is per maand goedkoper dan de American Express Platinum kaart. Daarnaast ben je uitgebreider verzekerd dan met de American Express Green creditcard. Voor een goede reisverzekering zonder al te veel extra luxe is de Gold kaart een goede aanwinst.

Voordelen van American Express Gold

Met de American Express Gold kaart kun je altijd comfortabel reizen. Maak twee keer per jaar gebruik van toegang tot luchthaven lounges over de hele wereld. Profiteer van gratis upgrades in meer dan 500 hotels wereldwijd. Een ander voordeel van deze kaart is de hulp van Global Assist die 24/7 voor je klaar staat. Voor medische of juridische hulp in het buitenland kun je ook bij Global Assist terecht.

Extra informatie

Specificaties: American Express Gold

Jaarlijkse bijdrage

€ 198

Maandelijks bestedingslimiet

Niet vooraf ingesteld

Min. netto inkomen

€ 2.236

Max. geldopname per dag

n.v.t.

Geldopname kosten

3,5%

Wisselkoersopslag

2,5%

Boete voor te laat betalen

2,5%

Rente gespreid betalen

n.v.t.

Maximale kaarten

3 stuks

BKR toetsing

Ja

Pincode zelf bepalen

Ja

Aankoopverzekering

180 dagen

Annuleringsverzekering

Ja

Rechtsbijstandverzekering

Nee

Reisverzekering

Ja

Maatschappij

American Express

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “American Express Gold”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Creditcardgids.nl
Login / Registreren is tijdelijk uitgeschakeld
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0